; }

суботу, 17 жовтня 2015 р.

З Україною в серці!

      Виховання незалежної і гармонійної особистості, справжніх патріотів нашої Батьківщини – найголовніше завдання бібліотеки.
   16 жовтня в бібліотеці було проведено патріотично – виховну годину «З Україною в серці!» з учнями ЗОШ №2, на яку було запрошено учасника АТО  Ісайович Антона Федоровича.
      Розпочалась патріотична година з виконання гімну Ураїни, перегляду відеоролика «Закарпатські герої».  Хвилиною мовчання  вшанували загиблих на сході України.  
       Цікавою для дітей була розповідь Антона Федоровича. Він поділився враженнями від пережитого, про воєнні будні,  близьких йому друзів, які служать разом із ним.  Відповідаючи на численні запитання учнів розповів про своє ставлення до подій на сході, про патріотизм, коли в загрозливій для миру ситуації, справжній мужчина іде захищати Батьківщину.
        Даруючи квіти діти  висловили щирі слова подяки воїну за вірність, служіння Україні, її захист та побажали  повернутись  додому живим та здоровим.


Вертайтесь, рідніїі, живими!
Хай янголи вас захищають,
Своїми крилами святими
Від куль ворожих закривають.










Слава Україні -  Героям слава!

2 коментарі:

Ольга сказав...

Дуже гарний захід. Він ще раз продемонстрував важливе значення патріотичного виховання підростаючого покоління. Гарна робота, колеги!

Марина сказав...

Дуже гарно дякуємо!