; }

четвер, 21 липня 2016 р.

Країна Читалія на планеті Літо


    Канікули! Літо найулюбленіша пора всіх дітей. Хтось відпочиває біля річки, дехто вирушає у подорожі до омріяних місць. Та чи можна уявити собі відпочинок без книжки. Є така фраза, що  у «Книжок нема канікул».
Літнє читання – чудовий час для розвитку дітей їх творчої уяви. Ми, бібліотекарі, заохочуємо дітей до читання влітку, адже це цікаво, весело  та корисно. До послуг наших користувачів в бібліотеці оформлено книжкові виставки:
-Веселка книжкового літа;
- У книжок нема канікул.

    В рамках літніх читань «Країна Читалія на планеті Літо» організовано ряд заходів. 12 липня проведено літературну мандрівку для малят «Поле, ліс, зелений сад, все цікаво для малят».
Щопятниці усі бажаючі можуть подивитися мультфільми.
Було організовано тематичні перегляди «За сторінками Єралашу», "Країна Мультляндія" .
     20 липня  у бібліотеці  пройшов калейдоскоп літературних казок «Мальвіна запрошує до казкової мандрівки» всі поринули у цікаву мандрівку з чарівною Мальвіною. Переможницею конкурсу «Казковий ерудит» стала Ярослава Хрипта, яка отримала цікаву книжечку.   Сподобалися дітям  економічна гра «Всесвітня монополія» та бук – квест "За казками братів Грімм". Для всіх учасників був організований солодкий стіл.

   Запрошуємо всіх до нашої бібліотеки у безкінечну подорож країнами книг.
                                    Чекаємо на Вас!



















Немає коментарів: