; }

пʼятницю, 23 листопада 2018 р.

Зустріч з поетом - гумористом "Михайло Чухран - фіглі дня".



  22 листопада в нашій бібліотеці відбулася зустріч учнів 7 – А класу Королівської ЗОШ №1 з поетом – гумористом  нашим земляком Михайлом Чухраном. У теплій душевній атмосфері  автор розповів про свою творчість та плани на майбутнє. Напевно  на довго запам’ятаються  дітям світлини з сімейного альбому, якими радо поділився письменник.
  Користувачам бібліотеки він добре знайомий, як автор книг «Пітятко», «Потятко», «Сім тайстринок», «Фіномшаг по-королівськи», «Фейсбук фіглі». Увазі присутніх була представлена книжкова виставка «Творчість поета-гумориста Михайла Чухрана».
    Цікавою для учнів була інформація про те, що Михайло Чухран пише не лише книги, а й креативні, неординарні вітання з нагоди свят. На підтвердження цього присутні мали можливість переглянути відеоролик з привітанням  до Всеукраїнського  дня  бібліотек.
   
Вчитель – філог  Токач В.І. звернула увагу на книгу «Фіномшаг по-королівськи» М. Чухрана, зокрема тексти – реценти  цієї книги, є ілюстративним матеріалом для уроків розвитку мовлення.  Активну участь учні взяли у обговоренні  творів із збірок «Пітятко», « Потятко». 
     
Година приємного спілкування та читання промайнула швидко. Охочі отримали автографи, зробили селфі на згадку, а дитяча бібліотека одержала у подарунок від літератора книгу з автографом. На завершення зустрічі привітали гостя з днем народження, та разом з учнями заспівали «Многая літа».

 Поетичне слово Михайла Михайловича легке та жартівливе воно сповнене теплоти та щирого і доброго гумору.






















 Похвальний лист Михайла Михайловича 
за успішність в 4 класі.





















Творчо обдаровані учні Довбак Денис та Шапошнікова Даша.


Немає коментарів: