; }

четвер, 22 серпня 2019 р.

Літературно - мистецький фестиваль "Карпатський пегас -2019".


   21-23 серпня у місті Виноградів відбувся п'ятий літературно - мистецький фестиваль "Карпатський пегас - 2019". В рамка грантового проекту «Найміцніший кордон – державна мова» 22 серпня відбулася презентація альманаху  літературно – художньої творчості «Дарунок дитячих сердець» та майстер–клас для авторів – початківців Виноградівщини від відомих письменників України та зарубіжжя. Це такі , як критик, есеіст – Баран Є.М., письменник, журналіст – Пантюк С.Д., поет Косенко О.І., письменниця Бриславська С.Ю., поет Шкурган В.І. та інш.
   







     Серед учасників початківців були юні таланти з нашого селища Королево Тетяна Філіп та Андрій Фодор, який зачитав свій прозовий твір «Шевченко – соловей українського слова» і отримав схвальний відгук від члена спілки писменників Польщі Казимира Бурнат.
  











Далі заходи продовжилися на центральній площі міста, де проводились різноманітні інтерактино – розважальні ігри, конкурси, майстер-класи. Ми впевнені, що прекрасні враження від фестивалю веселковими квіточками та діамантами залишаться в серцях кожного учасника. 



 


Немає коментарів: