; }

середу, 21 травня 2014 р.

Щасливий дар – творити для дітей.


«Любі наші діточки,
Книжечки читайте.
Любіть мову свою,
Чемні виростайте…»
                             Драгун Ю.
Бібліотека – філія для дітей разом з  ЗОШ І – ІІІ ст. №1 20 травня провели зустріч з письменницею Юлією Юріївною Драгун під назвою «Щасливий дар – творити для дітей». Авторка презентувала свою нову книгу «Веселіться, верховинці», до якої увійшли п’єси – казки,  сценки про малят і звірят, а також п’єси  за мотивами традиційних закарпатських вечорниць, у яких автор представляє широкому  загалу читачів неповторну поетичну магію.
 На святі бібліотекар Шароді М. продемонструвала презентацію під назвою «Презентація творчості  Драгун Юлії Юріївни». Було оформлено книжкову виставку «Через книгу - до дитячих сердець». Глядачі в залі із захопленням  слухали вірші , які читали Удичко З., Мельник О.,  Бровді Р.,  Кучін Д., Попович В., Вацко В.
Цікаво пройшла літературно – музична композиція «Бал грибочків» учнів молодших класів ЗОШ №1.
Боршош А., Ісаєвич Т., та Бонь В. виконали музичні композиції.   
Також виступила директор ЗОШ №1 Гримут В.І., яка побажала Юлії Юріївні, ще багато років радувати нас поетичними рядками.
Драгун Ю. була нагороджена грамотою виконкому селищної ради смт. Королево за вагомий внесок у розвиток літератури для дітей.
 Як зізналася гостя, ця зустріч вийшла напрочуд цікавою і душевною. Ми щиро дякуємо Юлії Юріївні за гарні книги і бажаємо письменниці творчого натхнення та міцного здоров’я. А маленьким користувачам бібліотеки нагадуємо, що твори Драгун Ю. можна прочитати в нашій книгозбірні.









Немає коментарів: